Over ons

In 1985 kreeg Ludwig Dejonghe  een vervoersvergunning van zijn oom, waarop hij besloot om zelf in de vrachtwagen te stappen en vrachten te vervoeren. Hij begon met bulktransport, maar na enige tijd besloot Ludwig om zich meer te richten op diepvriestransport. Door de vele tevreden klanten kwam er steeds meer werk bij waardoor er elk jaar nood was aan meer vrachtwagens.

Bij het overlijden van zijn vrouw Hilde in 2004 besloot Ludwig om af te bouwen en het rustiger aan te doen.

In 2006 stapte Alexander, de zoon van Ludwig, in de zaak waardoor er een nieuwe wind door het bedrijf kwam waaien, en met succes want jaar na jaar blijft de onderneming groeien en kon er verder geïnvesteerd worden in het wagenpark.

Pieter, de broer van Alexander, besloot in 2013 om mee te stappen in het groeiende bedrijf. Hieruit volgden veel vernieuwingen en verdere investeringen. Een nieuwe generatie was opgestaan!

In september 2017 volgde de verhuis naar onze nieuwe locatie te Ieper. Die biedt meer ruimte dan voorheen. Naast een nieuwe bureau met loods werd ook een diepvriesmagazijn gebouwd met een capaciteit van 4.000 europaletten. Hierdoor kunnen we nu ook diepvriesopslag aanbieden.

Vandaag

Op vandaag telt ons wagenpark 20 trekkers en 22 koelopleggers. Ludwig rijdt nog elke dag vol passie met zijn vrachtwagen, Alexander staat in voor de planning en Pieter is verantwoordelijk voor de diepvriesopslag, de facturatie en de algemene administratie.

Door deze familiale structuur bieden wij een topservice aan die garant staat voor een stipte en correcte levering.
Bij ons gelden geen openingsuren of kantooruren, wij staan 24u/24u ter beschikking van onze klanten om hen te woord te staan en te helpen met hun logistieke proces van A tot Z.

Doordat we streven naar de beste service, werken we enkel met Belgische chauffeurs. Het zijn stuk voor stuk personen met wie we een goede band delen en die vol passie en fierheid hun beroep uitoefenen. We zijn ervan overtuigd dat enkel op deze manier open en eerlijk gecommuniceerd kan worden en zo een correcte en stipte levering gegarandeerd kan worden.