Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in koel-en diepvriestransport binnen de Benelux en Frankrijk. Ook voor de distributie van goederen kan je bij ons terecht. Leveringen zijn al mogelijk vanaf 1 pallet.

Onze trailers zijn uitgerust met een track & trace-systeem met constante temperatuurregistratie. Bij de minste afwijking van de temperatuur in de laadruimte wordt er een melding gestuurd naar de dispatching. Op die manier kunnen we alles monitoren en een stipte levering garanderen.

Transport in de Benelux en Frankrijk

Op ons kan u beroep doen voor het transporteren van volle wagens binnen België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.  Dit voor zowel gekoelde producten als voor diepvriesproducten.

Distributie

Door onze jarenlange ervaring in distributie kunnen we uw diepvriesproducten met grote zorg leveren binnen België en Luxemburg . We halen de producten bij u af en kunnen deze de dag nadien al leveren op de plaats en op het tijdstip dat u wenst.
Flexibiliteit, stipte leveringen en een topservice onderscheiden ons van de concurrentie. En dit tegen zeer competitieve prijzen.